maanantai 28. toukokuuta 2012

Haluan kuolla

Haluan oikeasti kuolla nyt, poispois.
Itsemurha mielessä.
En kestä, olen väsynyt. Väsynyt elämään ja itseeni. Ahdistaa aivan helvetisti.
Olen pettynyt itseeni. Miksi annoin tämän taas mennä tähän? Miksimiksimiksimiksi?!


Tekisi mieli viiltää.. Ei ole tosin mitään millä viiltää, harmi.

Anteeksi...

13 kommenttia:

 1. Voimia sinulle, koeta jaksaa! Älä satuta itseäsi, pyydän. Parempi päivä tulee taas ihan varmasti. Voimahalaus sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kaikki positiiviset asiat katoaa, on vaikea haluta jatkaa. Tuntee olevansa epäonnenkeskiössä, josta ei ole ovea parempaan. Silloin tekee mieli luovuttaa.

   Poista
  2. www.brotherclifford.com

   Poista
 2. Rakas Elsu, masennus on sairaus, joka pistää ihmisen päähän epätoivoisia ajatuksia. Sinun täytyy bongata nämä ajatukset ja toimia niitä vastaan. En tiedä oletko käynyt psykiatrilla tämän takia mutta sinun täytyy ehdottomasti hankkia apua. Haluan sulle kaikkea hyvää suoraan sisimmästäni, ole kiltti ja älä luovuta vaikka se tuntuukin mahdottomalta. Terveisin toinen masentunut.

  VastaaPoista
 3. tiedän tuntee, ite huudelly yksinäni että haluan kuolla jo pari vuotta...ei vaan elämässä mitään hyviä asioita vaikka kuinka yrittäny kaikkeni, toivottavasti sinä pystyt ongelmasi ratkomaan, itseltäni voimat alkvat loppua pahasti kesken joten toivon kaikkea hyvää sinulle ja toivottavasti saat asiat kuntoon...itse olen jo luovuttanut ja odotan vaan hetkeä milloin se tapahtuu =(

  VastaaPoista
 4. Yritin itsemurhaa heinäkuussa ja lääkeannos olisi ollut tappava. Tyttäreni vei minut kuitenkin hoitoon riittävän ajoissa, jolloin lääkkeet eivät ehtineet tehdä peruuttamatonta vahinkoa ja sain uuden tilaisuuden. Sain erinomaisen terapeutin ja lisäksi tehostettua avohoitoa.
  Ajauduin tilanteeseen vuosikausien aikana hiljalleen kehittyneen masennuksen vuoksi, enkä enää pystynyt näkemään keinoja ahdistuksesta irtipääsemiseen. Olen vieläkin masentunut ja ajoittain elättelen toiveita siitä, että Jumala kantaisi minut turvaan ja rauhaan. Haluaisin päästä pakoon vaikeaa oloa.
  Terapia ja muun ammattihenkilöiden tukiverkko on kuitenkin auttanut minua oppimaan selviytymiskeinoja ja on tuonut minulle uskoa siihen, että vaikea hetki menee jossain vaiheessa aina ohi tuoden helpotuksen tuskaan. Olen myös oppinut paljon itsestäni terapian ja hoidon aikana. Olen saanut kokea, että on mahdollista saada musta lankakerä purettua pieni pätkä kerrallaan. Masennuksen käsittely on itseasiassa ollut matka itseen, hyvin jännittävä sellainen. Odotan mielenkiinnolla, millainen ihminen sisältäni löytyy. Toivon vilpittömästi, että sinäkin pääsisit samanlaiselle matkalle. Olet sen arvoinen!

  VastaaPoista
 5. eikai tämä kulkta rakas oo sun käsi!?!? oo kiltti, älä. mua itkettää ja tekee pahaa......

  VastaaPoista
 6. Viilsin kans ihteäni pahaan oloon taikka rauhoittaakseni itteäni. Olen ollut koulukiusattu koko elämäni ja muutenkin erillainen. En osaa sanoin kertoa mun ajatuksista, paremmin piirustuksin ja maalauksin. Vihaan itseäni, olen ruma ja hirveä ihminen. Kaikki nämä ihanat aatteet koulu traumojen jälkeen. Olen yrittänyt käydä ammatti koulut ja lukiot loppuun, en ikinä ole onnistunut pääsemään loppuun asti. Tuotin pettymyksen vanhemmilleni. Täten vihasin itseäni yhä enemmän ja enemmän. En halua näyttää masentunutta puoltani kenellekkään. Ymmärrän suurin piirtein mitä sinä koet ja kärsit. Usko minua tyttönen, sulla on asiat paremmin kuin osaat kuviella vaikket sitä näe. PS: mun molemmat jalat olivat yhtä viillettyjä "syvinä" ala-ylä aste aikoina kun sun käsi oli. Voimia. Halaisin jos voisin.
  T: Inksu

  VastaaPoista
 7. Alkoholisti, pienestä pitäen elänyt alkoholistiperheessä. Nyt muut luulee kaikki ok, Mitä pienenä koet ne seuraa. Mulla 2 lasta , vaimo kukaan ei tajua. Ei ystäviä. Ainoa lohtu tähtitaivas. Katot taivaalle, huomaat kuinka pieniä turhia olemme. Pahinta kaikessa on, että omat veljet ei ikinä ole tajunnut pikkuveljestä mitään. Aina yksin. Vaikeuksissa. Nyt toinen veli kuollut alkoholismiin. TOISELLA HYVÄ ELÄMÄ OLLUT AINA. Miksi olen ollut häpeä hänelle! Kiva tavata juhlissa, mutta kaikki muu ollut pakkopullaa. Nyt ei toivo kun tähtitaivasta, ois mukava lennellä ilman mitään.

  VastaaPoista
 8. Mä haluaisin kävellä kuoleman ovesta sisälle.

  VastaaPoista
 9. Oi voi ja voi.Kuolla haluun.mitäpä muutakaan syytä yksin elää.ei ole kavereita ei enää mitään.kaikki kadonnut.

  VastaaPoista
 10. Itsekin olen tuossa tilanteessa. Pitää vain yrittää jaksaa päivä kerrallaan. Kyllä se aurinko vielä jonain åäivän meille masentuneille paistaa. Voimia kaikille kaltasillemme, pitäkää elämästä kiinni. <3

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta!